Page 6 - PROSX5-KTX BIC FLEX&COMFORT 21x28

Basic HTML Version

Οινοποιία- Οξοποιία Τριποδάκης
Η ιστορία της "
ΟΙΝΟΠΟΙΙΑΣ-ΟΞΟΠΟΙΙΑΣ ΤΡΙΠΟ∆ΑΚΗ
" πηγαίνει έναν αιώνα πίσω,
με τις ρίζες της να ανιχνεύονται το 1907
, όταν ο Αντώνιος Εμ. Τριποδάκης ξεκίνησε
να καλλιεργεί αμπέλια και να παράγει κρασί στον τόπο του, τον
Κορφαλώνα
Κισσάμου, Χανίων, Κρήτης.Το 1961 ο Αντώνιος Κ. Τριποδάκης
ανέλαβε την
οικογενειακή παράδοση ακολουθώντας τα βήματα των προγόνων του και από το
1964 λειτουργεί μια σύγχρονη μονάδα στην Ελευσίνα, σε ιδιόκτητη έκταση 40
στρεμμάτων.
Σήμερα, τα παιδιά του Αντώνη Κ. Τριποδάκη
, με υπερηφάνεια συνεχίζουν την
κληρονομιά της οικογένειάς τους με ενθουσιασμό, σκληρή δουλειά, έρευνα και
προσαρμογή στην εξέλιξη της αγοράς και τις νέες διατροφικές τάσεις.
Παράλληλα, οι σύγχρονες επιστημονικές μέθοδοι, το εξειδικευμένο προσωπικό, το
οργανωμένο δίκτυο διανομής και πάνω απ' όλα η εμπειρία του
Αντώνιου Κ.
Τριποδάκη
, οδηγούν στην παραγωγή εκλεκτών κρασιών, ξυδιών, αποσταγμάτων και γλυκαντικών υλών
άριστης ποιότητας.
Όλα τα βραβευμένα κρασιά μας :Βρυξέλλες 2010, Λονδίνο 2011, Θεσσαλονίκη 2012, Λονδίνο 2012 ,
Λονδίνο 2013 , Λονδίνο 2014, Θεσσαλονίκη 2015
και η γκάμα των gourmet προϊόντων μας,
προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα και υψηλό value for money, τόσο στους καταναλωτές όσο και στους
επαγγελματίες.
Ταυτόχρονα,
το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων
, βασισμένο στο
FSSC 22000
(HACCP)
που εφαρμόζουμε και οι σχετικές διαδικασίες που ακολουθούμε εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και την
προστασία των πελατών και των καταναλωτών μας.
Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, είναι το
"διαβατήριο" της εταιρείας μας για την πραγματοποιήση εξαγωγών, στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, την Ασία
και την Αφρική.
Τα εξαιρετικά προϊόντα της εταιρείας μας ξεχωρίζουν τόσο για την άριστη ποιότητά τους όσο και για τις
λογικές τιμές τους.
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ